Uitslagen recreantenwedstrijd 19-03-2017

21 maart 20170

Voor de derde wedstrijd in de recreantencompetitie werd er afgereisd naar Noordwijkerhout; er werd gezwommen tegen zwemmers van ZV Noordwijkerhout, LZ 1886 uit Leiden, BZ&PC uit Bodegraven en de Watervogels uit Bergschenhoek.
En weer waren er zwemmers die voor de eerste keer aan een wedstrijd deelnamen. Hetgeen in de trainingen is geleerd over techniek van de zwemslagen en keerpunten werd nu in de wedstrijd in de praktijk gebracht, met een mooi resultaat. Er werden veel medailles behaald, maar ook belangrijk is het dat er persoonlijke records werden verbeterd.
Uitslagen recreantenwedstrijd 19-03-2017

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.