Uitslagen miniorenwedstrijd 19-03-2017

21 maart 20170

Afgelopen zondag zwommen 14 minioren/junioren mee met een zwemwedstrijd in Gouda. Sharon en Rianne waren de ploegleiders. Heel wat minioren zwommen één van hun eerste echte wedstrijden (met startvergunning), dus dat was wel een beetje spannend. Ook werden er al best lange afstanden gezwommen waar senioren ook nog wel eens moeite mee hebben. Maar ondanks de spanning hebben de zwemmers goed gepresteerd. Er werden heel wat persoonlijke records verbroken. Ook werden heel veel afstanden voor het eerst gezwommen, wat dus zeker een persoonlijk record is.
Goed om te zien dat deze zwemmers heel goed begrijpen dat het belangrijk is om het lichaam warm te houden na het inzwemmen en tussen de verschillende afstanden. Ze hadden allemaal een broekje/shirtje of badjas bij zich. Iedereen slippers aan is de uitdaging voor de volgende keer. Niet alleen voor de hygiëne, maar ook tegen warmteverlies via de voeten.
Het zwemmen was natuurlijk leuk, maar de spelletjes tussendoor ook. Om te ontspannen en weer op te laden voor de volgende race werd er geschaakt, gekaart, puzzeltjes gemaakt, donald duckjes gelezen en met de mascotte gespeeld.
Sharon en Rianne hebben het erg naar hun zin gehad en gingen met een tevreden gevoel weer naar huis. Op naar de volgende wedstrijd!
Uitslagen miniorenwedstrijd 19-03-2017

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.