Van 9 naar 6!

16 november 20150

Het waaide hard buiten maar dat mocht de pret niet drukken. Met een grote groep vertrokken we richting Zoetermeer en begonnen we de wedstrijd met de 4 x 100m vrije slag estafette  voor de heren. Deze werd overtuigend gewonnen en leverde zelfs een clubrecord op!! Het oude CR stond op 3:47:32 en werd in 2002 gezwommen, deze werd met maar liefst één honderdste van een seconde verbeterd door Rens, Rutger, Max en Martijn!

Daarna stond de 4 x 50m wissel estafette voor de dames op het programma. Lang konden de dames meedoen voor de eerste plek maar moesten uiteindelijk genoegen nemen met een mooie tweede plaats.
De hele middag is er onwijs hard gezwommen en dit leverde maar liefst 50 persoonlijke  records op!! Super goed, hier is de trainer dan ook heel trots op! De wedstrijd werd afgesloten met de 4 x 50m vrije slag estafette voor de jongens/meisjes junioren. Ook deze werd weer heel spannend omdat we tot 150m aan kop zwommen. Jammer genoeg konden we het niet volhouden tot de laatste meters en werden toch knap 2de!
Als vereniging zijn we gestegen van de 9e naar de 6e plek en met de volgende wedstijd die bij ons in Sassenheim gezwommen zal worden, zullen we deze goeie lijn door zetten!
Martijn Teske
[download id=”421″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.