Minioren Clubmeet 2015 UPDATE extra foto's

11 november 20150

20151108_112514Afgelopen zondag stonden we om 9.45 klaar bij de Wasbeek om te vertrekken naar Den Haag waar de Minioren Clubmeet plaats zou vinden. Een grote groep van 15 zwemmers zou deze dag Sassenheim vertegenwoordigen. De Minioren Clubmeet is namelijk een wedstrijd waarbij verenigingen tegen elkaar strijden. De wedstrijd begon met een ererondje rondom het zwembad waarna de estafetteploeg kon starten. Thomas beet de spits af waarbij hij gelijk een PR zwom van maar liefst 5 seconden. Sacha, Tim en Jasmijn mochten deze estafette afmaken.
Hierna volgden veel persoonlijke nummers wat voor veel kinderen best spannend was omdat dit hun eerste echte zwemwedstrijd was en er liepen zoveel juryleden in het bad waar ze een beetje bang van werden. Maar wat hebben ze goed gezwommen! Er zijn heel veel persoonlijke records gezwommen waarbij tijden werden verbeterd met niet één seconde, maar met wel drie, vier, vijf of zes seconden en een uitschieter van Sacha die maar liefst 14 seconden van haar PR op de 100 vrij af zwom! Om het feest helemaal compleet te maken zijn er ook nog drie clubrecords gezwommen. Sophie zwom een clubrecord op de 50 schoolslag en Jasper zwom een clubrecord op de 50 schoolslag en op de 50 vrij.
Alle tijden bij elkaar opgeteld zorgde voor Sassenheim voor een 10e plek van de in totaal 15 teams die vandaag mee deden. In de bijlage zijn de uitslagen te vinden.
[download id=”420″]
Na de uitslagen kwam Ranomi Kromowidjojo, namens Unicef, in het zwembad. Een aantal kinderen hebben nog even snel een handtekening, foto en badmuts gescoord wat deze dag tot een geslaagd einde maakte!

 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.