Van C- naar D-competitie

30 maart 20150

Zondag 29 maart stond de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen op het programma. Na de eerste vier wedstrijden stonden we op de 23e plaats waardoor we een promotie/degradatie wedstrijd moesten zwemmen. We mochten aansluiten bij drie verenigingen die in de D-competitie zwemmen. Het was een leuke wedstrijd waar met veel enthousiasme werd aangemoedigd! Er werden mooie persoonlijke records gezwommen en bij deze wedstrijd konden er weer medailles binnen gesleept worden, dus dat werd gedaan ook! Vooral aan het eind van de wedstrijd werden spannende nummers gezwommen. Twee mooie sprintnummers, de 50 vrij voor dames en heren.
Rianne streed samen met twee andere dames voor goud. Spannend tot het eind pakte ze goud met 0,2 sec voor de nummers twee en drie. Ook Martijn had een spannende strijd en ook hij pakte goud met 0,09 sec voorsprong op de nummer twee. De wedstrijd werd afgesloten met een estafette 8 x 50 vrij gemengd met verschillende leeftijden. Een groot spektakel met veel lawaai, spannend tot het einde, waar Sassenheim de tweede plek haalde en een verbetering van het clubrecord van 4 seconden!
Ondanks de leuke wedstrijd en het succes zijn we helaas gedegradeerd naar de D-competitie. Op naar een nieuwe seizoen met nieuwe verenigingen!
In de bijlage zijn de uitslagen te vinden:
[download id=”388″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.