Weer clubrecords gezwommen tijdens eerste B4 Kamp zwemwedstrijd!!! Update

5 november 20140

27 oktober 2014 – Gisteren reisde een groep enthousiaste zwemmers en vrijwilligers af naar Bergschenhoek om de eerste B4 kamp wedstrijd van dit seizoen te zwemmen. Het bleek een mooie dag om hard te zwemmen, want er sneuvelden veel persoonlijke records, en zelfs twee clubrecords: Nina op de 50 vlinder (het oude clubrecord van Kim Broeders stond al 17 jaar!) en Jasmijn,Jalmar,Justin en Britt Bijman op de 4×50 rug estafette bij de meisjes/jongens onder 10 jaar: Gefelicieerd, en super goed gezwommen! Helaas waren er ook een paar diskwalificaties: da’s balen, en gaan we goed op trainen!
In de bijlage vinden jullie de uitslagen, en nu ook een leuk verslag van de wedstrijd (met dank aan Rianne)
[download id=”352″]
[download id=”354″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.