Bikkels zwemmen eerste wedstrijd Lange Afstands Circuit

29 oktober 20140

29 oktober ’14 – Vorige week zondag ging een kleine groep van 5 bikkels naar Leiden om de eerste wedstrijd van het Lange Afstands Circuit (LAC) te zwemmen. Dit zijn de ideale wedstrijden waar je kan testen hoe fit je bent, en of je je grenzen kan verleggen op afstanden die niet vaak worden gezwommen: Fee maakte haar debuut op de 400m vrije slag, in een knappe tijd van 7.16. Quinta, Sanne en Kyara gingen de uitdaging aan, samen met Wesley, op de 800m vrije slag. Heerlijk gezwommen, en goede tijden, kijk maar in de bijlage voor de uitslagen:
[download id=”353″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.