HOE DOEN ONZE JEUGDTEAMS HET TOT NU TOE?

13 oktober 20140

Inmiddels is voor de meeste teams het seizoen 3 a 4 wedstrijden onderweg en ivm met de herfstvakantie is er een korte onderbreking van 2 weken.
Tijd voor een update:

De BJ draait tot nu toe een prima seizoen. In de eerste wedstrijd werd er nog verloren van het sterke de Gouwe, maar daarna is er alleen nog maar gewonnen met wat mij betreft de overwinning op Alkemade als hoogtepunt. Ze staan dan ook op een mooie 3e plaats in hun klasse op 3 punten van de beide koplopers de Gouwe en AZC.
De CM meiden zijn onstuitbaar! Met 3 gewonnen wedstrijden trotse koploper in hun klasse. Op de site staat regelmatig een mooi verslag van coach Henk over hun wedstrijden. Verplicht leesvoer!
Kampioen zullen ze echter niet zomaar worden, want er zijn op dit moment nog 2 teams zonder puntenverlies.
Ook onze CJ Boys gaan als de brandweer. Onder leiding van Ronald werden tot nu toe 3 ruime overwinningen behaald en zij staan dan ook trots op kop in hun klasse. Die positie moeten ze echter wel delen met Kouderkerk,. Dat team komt na de herfstvakantie (8 nov) op bezoek in Sassenheim.
We zijn benieuwd!
Ook de DG1 is nog ongeslagen. 3 overwinningen op rij brengt ze bovenaan in hun klasse. Hoewel, niet helemaal bovenaan, want OZV is ook nog ongeslagen en heeft al 4 wedstrijden gespeeld.
8 November mogen onze DG-ers olv Peter op bezoek bij OZV. Dan zal het duidelijk worden hoe de krachtsverhoudingen liggen.
Het DG2 team van Romana bestaat uit allemaal eerstejaars DG-ers. Toch wisten ze al 2x te winnen. Samen met 2 verliespartijen betekent dat een prima plek in de middenmoot. Echter er komen nog wel een paar hele sterke tegenstanders (Noordwijk, Katwijk) aan.
De beide E-teams hebben het dit jaar zwaar. We zijn gestart met (op 1 na) allemaal eerstejaars
E-tjes en dat is natuurlijk, na de mini’s, even wennen.
De EG1 is ingedeeld in de hoogste afdeling, met sterke verenigingen als Donk, AZC en ZPB etc.
4 Wedstrijden hebben deze pupillen inmiddels gespeeld en toch is er al 1x  gewonnen. Het is duidelijk dat de topteams nog een maatje te groot zijn, maar er wordt elke wedstrijd heel veel bijgeleerd. De verwachting van coach Paul is dat na de kerst dit team het ook de “grote” verenigingen lastig moet gaan maken!
De EG2 wacht nog op zijn eerste punten, hoewel ze er toch 2x niet ver vandaan waren. Zij zijn niet in de hoogste klasse ingedeeld, maar hun poule is nauwelijks minder sterk. Tegenstanders als Katwijk, Alkemade en BZ&PC hadden op het hoogste nivo ook zeker niet misstaan. Toch verwacht ik dat dit team olv coach Britt binnenkort zijn eerste overwinning gaat pakken. Misschien wel in de eerste thuiswedstrijd na de vakantie (1 nov) tegen ZDHC!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.