Uitslag van tweede LAC: 400m wisselslag

5 maart 20140

5 maart ’14 – Het is alweer een paar weken geleden, maar toch willen we jullie dit niet onthouden. Op 16 februari gingen we met een groep van 5 bikkels naar het zwembad van De Zijl in Leiden, om de tweede wedstrijd in het Lange Afstand Circuit. Deze keer stond de 400m wisselslag op het programma. De uitdaging van deze wedstrijd was om vooraf je tussentijd en eindtijd in te schatten, om te kijken of die ook werkelijk gezwommen werd. Dat is best lastig! Maaike en Mieke mochten de kop afbijten, en zwommen deze bikkel afstand in 6.37 en 6.09 respectievelijk. Voor beiden was dit ongeveer 10 seconden boven hun zelf ingeschatte tijd. Daarna was het de beurt aan de heren: Davy maakte zijn debuut op de 400m wisselslag, en had ingeschat om in 6.05 aan te komen: dit werd 6.12. Wesley en Arjan hadden de afstand vorig jaar ook gezwommen. Beiden verbeterden hun persoonlijk record, waarbij Wesley zelfs sneller was dan zijn eigen inschatting: Goed gedaan allemaal!
Oja, en de uitslagen:
[download id=”314″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.