Uitslagen van 2e B4 Kamp

10 februari 20140

10 Februari ’14 – Vorige week zondag reisde een gevarieerd gezelschap af naar Leiden om de tweede wedstrijd van de B4 kamp te zwemmen. Voor sommigen van de jongsten was het de eerste wedstrijd, en voor sommige van de ouderen was het alweer een hele tijd geleden. Dit alles mocht de pret niet drukken, en er werd fanatiek gestart met een gemengde estafette. Het eerste team werd knap 3e met een clubrecord (gefeliciteerd: Myrthe, Kyara, Fransje en Fee), terwijl het tweede team ook heel hard heeft gezwommen. Onder het motto terug van weg geweest kwamen ook Paul en Davy Koot weer aan de start, ietsje later gevolgd door Yvonne van Nobelen en Ilona Zwaan! Kortom een middag vol zwemplezier: kijk maar in de bijlage voor de uitslagen…
[download id=”313″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.