ZVS zwemt derde Miniorenwedstrijd in Alphen

29 januari 20140

29 januari ’14 – Afgelopen zaterdag, 25 januari ’14 vertrok een groep enthousiaste jonge zwemmers onder leiding van Jac en Maaike naar Alphen aan den Rijn voor alweer de derde miniorenwedstrijd. Tijdens deze wedstrijd er weer veel persoonlijke records aangescherpt, of zelfs verpletterd. Robin Elfring verbeterde zijn tijd op de 200m vrije slag met maar liefst 55 seconden. Er waren helaas ook enkele diskwalificaties, dus weer goede aandachtspunten voor de training.
Hierbij ook de uitslagen:
[download id=”309″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.