Uitslagen van derde C-Competitiewedstrijd

20 januari 20140

20 Januari ’14 – Gisteren werd in Waddinxveen de derde zwemwedstrijd van de nationale C-competitie gezwommen. In een heerlijk warm en knus zwembad wist onze ploeg van de eerste tot en met de laatste estafette er de sfeer goed in te brengen. Dat elkaar aanmoedigen werkt, dat blijkt maar weer. Iedereen had zijn persoonlijke records aangescherpt tijdens de clubkampioenschappen in december, maar toch werd de ene na het andere pr verbroken. Voor beide estafettes werden de clubrecords ook nog eens verbroken. Een goede zwemdag, waar we we tevreden over mogen zijn. Nu afwachten op de tussenstand in de C-competitie. Schrijf in ieder geval de datum van de volgende C-competitie alvast in je agenda: 9 maart!
Oja, en natuurlijk de uitslagen:
[download id=”308″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.