Uitslagen van tweede Miniorenwedstrijd

15 december 20130

15 december ’13 – Gisteren ging een hele ploeg van ZV Sassenheim naar Gouda voor de tweede Miniorenwedstrijd. Er stonden een hele boel nummers in het programma die de zwemmers nog nooit hadden gezwommen: een spannende wedstrijd dus. Maar onze zwemmers konden de spanning goed aan, want er werd hard gezwommen: Een heleboel nieuwe tijden neer gezet, en zelfs 3x clubrecords: twee door Kristel en een heel knap clubrecord van Moran op de 200m vlinderslag! Super goed gedaan allemaal!
En de uitslagen natuurlijk:
[download id=”304″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.