13 bikkels zwemmen de 200m vlinderslag

1 mei 20130

1 mei ’13: Op zondag 21 april ’13 stond een bijzondere wedstrijd op het programma: de B5 kamp met de 200m vlinderslag. Wat al een traditie mocht worden genoemd is met overtuiging voortgezet. 10 zwemmers en 3 zwemsters hadden zich vrijwillig opgegeven om de uitdaging aan te gaan. En als klap op de vuurpijl: Vooraf had iedereen ingeschat hoelang hij of zij zou doen over de 200m vlinder, want diegenen die daar het verst vanaf zitten, zullen  de jaarlijkse BBQ organizeren….

Meteen in programma  2 en 4 mochten we aan de slag. Alle zwemmers en zwemsters hebben de 200m vlinderslag uitgezwommen zonder diskwalificaties. Het was bijzonder en bizar dat drie zwemmers binnen een seconde van hun ingeschatte tijd zitten (hoe krijg je dat voor elkaar?), en met name Frank die nog nooit 200m vlinderslag had gezwommen! Rutger zwom ook voor de eerste keer de 200m vlinderslag, en wist meteen beslag te leggen op een ClubRecord. Sam, Mats en Dennis zwommen de 200m vlinder ook voor het eerst, maar hadden duidelijk meer moeite met het inschatten van hun tijd: zij mogen daarom de BBQ organiseren! En aangezien Cas wel de 200m vlinder al eerder had gezwommen, maar toch ruim 17 seconden boven zijn ingeschatte tijd zat, zal hij Sam, Mats en Dennis bijstaan bij de organisatie!
Hierna ging de wedstrijd verder, en konden ook de rest van onze ploeg aan de slag: Er werd onderling veel aangemoedigd en weer veel persoonlijke records gezwommen. En wat ook een kracht van onze zwemploeg is, met een minimum aan diskwalificaties: goed gedaan allemaal!
En dus wat later wat jullie van ons gewend zijn: ook de uitslagen!
[download id=”263″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.