Zwemploeg in spanning: zijn we gepromoveerd?

8 april 20130

8 april ’13: Gisteren stond de vijfde en laatste wedstrijd van de D-competitie op het programma. Na vier wedstrijden stonden we 16 seconden voor op de nummer 2 in onze poul. Iedereen was, en is nog steeds, benieuwd: zou het lukken om WZK voor te blijven en kampioen van onze poul te worden? Dit zou een rechtstreekse promotie naar de C-competitie betekenen! Op het moment van schrijven zijn de punten nog niet geteld, en de standen dus nog niet bekend. De uitslagen zijn er wel al, bij deze dus…

[download id=”259″]

We houden jullie op de hoogte van de standen…

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.