DG 2012-2013 Kampioen!

25 maart 20130

Afgelopen zaterdag konden onze pupillen < 13 jaar kampioen worden.
In een thuiswedstrijd moest er met nummer 2, de Plas, worden afgerekend.
Bij winst of gelijkspel zouden onze jongens en meisjes 3 wedstrijden voor het eind van de competitie al kampioen zijn. De tribune zat goed vol, prima sfeer voor een kampioenswedstrijd.

 DG 2012-2013 Kampioen!

 Het begin van de wedstrijd was bijzonder spannend. Sassenheim was wel wat sterker, maar het was de Plas dat de eerste grote kans kreeg. Gelukkig was keeper Ben goed in vorm en stopte de bal. Verder werd er uitstekend verdedigt zodat de Plas niet meer gevaarlijk werd. Pas aan het eind van het eerste partje viel het eerste doelpunt. Lars rondde een mooie aanval af. 1-0
In het tweede partje volgde weer een prachtige break van Sassenheim die door Stan goed werd afgerond. 2-0  Toen was het de beurt aan de Plas die met een mooi schot de 2-1 lieten aantekenen. Gelukkig scoorde Sasenheim via Stan vlak voor het eind 2e part nog een keer 3-1.
Het 3e part stond in het teken van Moran. Eerst rondde ze een man-meer situatie mooi af, vervolgens benutte ze ook een door haar zelf verdiende strafworp. Ook Stan wist nog een keer het net te vinden zodat het na 3 parten 6-1 voor Sassenheim was en de winst (bijna) binnen.
Toch gaf de Plas niet op en wisten ze in het laatste part nog 2x te scoren. Maar Jordy wist ook voor Sassenheim nog een keer het net te vinden dus de overwinning kwam niet meer in gevaar.
 
Na de wedstrijd ging coach Paul te water en was er “champagne”, taart en bloemen voor het team. Ook kregen alle kinderen en de beide trainers (Paul en Ronald) een mooie herinneringmedaille van de voorzitter.
Taart!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.