Uitslagen van de vijfde D-Competitie Wedstrijd

8 april 20120

Afgelopen zondag (1 April ’12) zijn we met een grote ploeg afgerezen naar Voorschoten voor de laatste competitiewedstrijd van dit jaar. Ons doel van deze wedstrijd was om voor de vereniging WZK zwemmen te blijven: we stonden namelijk met maar 0,10 seconden voor, na de eerste vier wedstrijden. We hadden van te voren een mailtje gekregen dat zij er alles aan zouden doen om ons in te halen. Dit lieten wij natuurlijk niet gebeuren! Het was erg leuk dat zij ook in Voorschoten moesten zwemmen waardoor we fanatiek tegen elkaar streden.
 De wedstrijd begon met twee estafettes. Met de eerste estafette werden we tweede maar wel mooi voor WZK, welke ook gediskwalificeerd werden. De tweede estafette werden we vierde. Helaas WZK werd eerste. Na deze estafettes begonnen de kleinsten met zwemmen. Er zijn veel prijzen gewonnen, mooie PR’s gezwommen  en zelfs een aantal clubrecords behaald. Stan van Ruiten verbeterde een clubrecord uit 1995 met wel 5 seconden. Rob Lambers en Martijn Nieuwenhout verbeterden hun eigen clubrecord. Aan het eind waren er nog twee estafettes. Er werd hard aangemoedigd door de ploegen maar met onze toeters erbij was onze vereniging toch wel het fanatiekst. Helaas werd er in de eerste estafette niet goed overgenomen en zijn de jongens gediskwalificeerd. De laatste estafette was een mix estafette. Jongens en meiden van verschillende leeftijden zwommen de 8 x 50 vrij. Na een spannende race eindigden ze tweede, voor WZK zwemmen en met een mooi clubrecord.
Op de volgende site staan de uitslagen van alle verenigingen in onze competitie:http://zwemkroniek.com/competitiestanden.php?action=0&afdeling=d4k1
Er moet nog één vereniging zijn punten inleveren maar deze komt hoogstwaarschijnlijk onder ons. Hiermee zijn we tijdens de laatste wedstrijd zesde zijn geworden en in totaal zevende. Zijn we toch mooi WZK voorgebleven!
Oja, en natuurlijk onze zwemresultaten:
[download id=”192″] 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.