EG1 Kampioen!

4 april 20120

Op zaterdag 31 maart is het waterpolo jeugdteam EG 1 (jonger dan 11 jaar) van Zwemvereniging Sassenheim, kampioen geworden van de regionale jeugdcompetitie, met een ruime overwinning op Alkemade uit Roelofarendsveen. (Foto v.l.n.r.: Stan Geurds, Ben Molenaar, Lars van Nobelen, Mees Wesseling, Jordy Elfering, coach Paul Geurds en op de voorgrond Moran Lindhout) Met deze overwinning heeft dit team zich geselecteerd voor het selectietoernooi van de Nederlandse kampioenschappen, dat op 2 en 3 juni van dit jaar gehouden wordt. Een prestatie om heel trots op te zijn! De komende weken zullen extra trainingen worden gehouden om superfit aan de selectie voor het NK te beginnen.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.