Uitslagen van de vierde Speedo Wedstrijd

26 maart 20120

Daar is die dan eindelijk, de uitslagen van de Speedo!
Afgelopen zaterdag 17 maart gingen we met een kleine ploeg naar Voorschoten om de 4e Speedowedstrijd van het jaar te zwemmen. Er is hartstikke goed gezwommen door iedereen. Er zijn een heleboel persoonlijke records gezwommen en sommige zijn ook echt verpulverd! Ook waren er zwemmers die sommige afstanden voor het eerst mochten zwemmen. Dat was natuurlijk wel spannend, maar ook deze afstanden zijn goed uitgezwommen. Bij de volgende Speedowedstrijd gaan we er natuurlijk weer voor om zulke mooie tijden te zwemmen!
En natuurlijk de uitslagen zelf:
[download id=”190″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.