Uitslagen van de derde B5 Kamp Wedstrijd

26 maart 20120

Afgelopen zondag, 18 maart ’12, gingen we met een flinke ploeg naar het 5 mei-bad in Leiden om de derde B5 Kamp wedstrijd van dit seizoen te zwemmen. Veel van onze jongere zwemmers hadden gisteren ook al de Speedo wedstrijd gezwommen, dus zaten goed in het wedstrijdritme. Dit was ook terug te zien in de uitslagen: de tijden werden weer goed aangescherpt. Helaas voor sommigen waren er ook diskwalificaties: deze zullen we oppakken tijdens de trainingen. Op naar de volgende B5 Kamp, waar voor de wat oudere helden en heldinnen (vanaf junioren 1) de 200m vlinderslag voor dames & heren op het programma staat: WIE DURFT!!!???
Oja, en de uitslagen natuurlijk:
[download id=”191″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.