Uitslagen van de tweede B5 Kamp te Leiden

6 februari 20120

Ondanks de ijspret op de schaatsbaan van Sassenheim, gingen we afgelopen zondag met een hele groep naar het 5 Mei bad in Leiden om de tweede B5 kamp wedstrijd van dit seizoen te zwemmen. ZV Sassenheim had de organisatie van de wedstrijd strak in handen, ook dankzij de vrijwillgers die af en aan liepen (dankjewel!).
Zowel jong als oud was vertegenwoordigd in de zwemploeg, en met vol enthousiasme hebben we elkaar hard aangemoedigd naar een wedstrijd boordevol persoonlijke records! En om de wedstrijd helemaal mooi af te sluiten: onze jonge dames zwommen een clubrecord! Gefeliciteerd allemaal!
Oja: de uitslagen kunnen jullie hier vinden:
[download id=”182″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.