Lange Afstand Circuit in ere hersteld: de eerste CR's zijn binnen!

28 november 20110

Afgelopen zondag, 27 november ’11, hebben we met een kleine groep van 5 zwemmers een oude traditie in ere hersteld. Rob, Patrick, Sanne, Maaike en Arjan gingen naar zwembad “De Zijl” voor hun eerste wedstrijd van het Lange Afstand Circuit (LAC). De vader van Rob ging mee om te zorgen dat we de tel niet kwijt raakten, want de 1500m stond op het programma. Onze pogingen waren niet zonder succes. Nadat we hadden afgeschat hoe snel we gingen zwemmen, kwamen we na 1500m weer uitgeput op de kant, maar wel met 3 Club Records op zak! Gefeliciteerd Rob & Sanne: een hele mooie prestatie!
Op naar 29 januari ’12, want dan staat de volgende LAC wedstrijd op het programma! Wie durft!?
Klik hier voor de uitslagen en fotos!

[download id=”165″]

 2011-11-27 - Foto 1
 2011-11-27 - Foto 2

 
 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.