Geef je op voor de Clubkampioenschappen 2011!

27 november 20110

Beste Zwemmers & Waterpolo-ers,
In de bijlage vinden jullie het overzicht van de avonden en het programma van de Clubkampioenschappen 2011 van Zwemvereniging “Sassenheim”, op 12,13 en 14 december. De clubkampioenschappen worden georganiseerd voor de zwemmers van de groepen 3, 2 en 1.  Alle waterpoloërs nodigen we eveneens uit op woensdag 14 december: Van Harte welkom om weer mee te doen!!
We hopen dat iedereen mee zwemt, en kijken daarom uit naar jullie bevestiging per email naar Mw. Leonie Zandbergen (zwemmen@zvsassenheim.nl). Net als vorig jaar, hopen we met jullie deelname weer leuke series samenstellen!
Graag tot 12, 13 en 14 december!
De Zwem Technische Commissie
Let op: er zullen door de clubkampioenschappen ook trainingen vervallen: Kijk hiervoor ook in de bijlage:

[download id=”164″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.