Het nieuwe seizoen is begonnen!

24 augustus 20110

Beste zwemmers en poloërs!
Dinsdag 23 augustus zijn we weer begonnen met de reguliere trainingstijden. De eerste meters zijn weer gemaakt. De indeling van de zwemgroepen groepen en de traingingstijden zwemmen en waterpolo zijn reeds per mail toegezonden. Niets ontvangen per mail? Dan zijn waarschijnlijk de gegevens niet correct bekend. Stuur even een mailtje naar bestuur@zvsassenheim.nl. Wij wensen jullie allemaal weer heel veel zwem en poloplezier aankomend seizoen!
In de bijlage vind je het complete overzicht van de trainingstijden voor zowel zwemmen als waterpolo voor het seizoen 2011 – 2012. Op pagina 2 van de bijlage staan de aanpassingen voor de vakanties en Sassemse kermis.

Download: [download id=”142″]

Dit is revisie 4 van het bestand, bijgewerkt op 7 september 2011. Wijzigingen t.o.v. de vorige versie staan in rood.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.