Zomerrooster 2011

22 juni 20111

Beste Leden, bijgaand het zomerzwemrooster,
Alvast een prettige vakantie! [download id=”139″]

Beste leden,
Het bestuur van Zwemvereniging “Sassenheim” heeft, in verband met de terugloop van de subsidie vanuit de gemeente, moeten besluiten om in de zomervakantieperiode de mogelijkheid om op maandagavond te zwemmen voor alle leden terug te brengen naar 1 uur. Tijdens dit uur kan er alleen in banen worden gezwommen. Het spelen/vrij zwemmen is helaas afgelopen, met uitzondering van maandag 15 augustus a.s. (zie hieronder). Ook het vrije waterpolo uur is komen te vervallen.
Iedereen is van harte welkom op de maandavond, volgens het volgende rooster. 
27 juni:                                                19.50 uur – 20.35 uur (Deze dag zijn er wel nog gewoon waterpolotrainingen om 18:50, 20:35 en 21:30)
4 juli:                                                    Zwembad gesloten (onderhoud)           
11, 18 en 25 juli :                              19.00 uur – 20.00 uur
1 en 8 augustus:                              19.00 uur – 20.00 uur
De waterpoloërs en zwemmers van groep 1 (vanaf 14 jaar) zijn vanaf 1 augustus a.s. welkom tijdens de zwemtrainingen in Zwembad “de Vosse” in Hillegom. Deze trainingen worden op maandag en vrijdag van 19.00 uur – 20.00 uur (op vrijdag 26 augustus 20.00 uur – 21.00 uur) in de maand augustus door de Waterpolocommissie georganiseerd. Ook zal er getraind worden op zaterdag 27 augustus en zondag 28 augustus van 10.00 uur – 11.00 uur. Er wordt iedere training een half uur voor aanvang vertrokken vanaf de Wasbeek.
De basisscholen gaan op 15 augustus a.s. weer van start. Die avond zijn van 18.10 uur – 19.00 uur beide baden gehuurd, zodat er heerlijk kan worden gespeeld in diep en ondiep. De glijbaan gaat open en alle” toeters en bellen” worden aangezet.
 Daarnaast worden er op 15 augustus & 22 augustus waterpolotrainingen voor de jeugd en trimzwemmen georganiseerd: 19.00 – 19.45: < 11 jaar & < 13 jaar; 19.45 – 20.30: < 15 jaar & < 19 jaar; 20.30 – 21.15: trimzwemmen
 Op woensdag 17 en 24 augustus is er voor Dames 1 & Heren 1 een training op woensdagavond van 21.30 uur – 22.30 uur.
 Op de maandagavonden in juli en augustus zijn introducés welkom; zij dienen wel 1 euro te betalen.
 Vanaf zaterdag 20 augustus beginnen de reguliere waterpolo jeugdtrainingen weer.
Vanaf dinsdag 23 augustus beginnen de reguliere zwemlessen/trainingen weer.
Vanaf maandag 29 augustus beginnen de regulieren waterpolotrainingen senioren weer in de wasbeek. Hiervoor zal t.z.t. een rooster worden opgesteld en toegestuurd. Houd ook de website www.zvsassenheim.nl in de gaten.  
 Een prettige zomerperiode en tot ziens op de maandagavonden.
 Zwemtechnische & Waterpolocommissie

Eén reactie

 • Jet Spanjersberg

  20 juli 2011 at 23:14

  Beste Lezer(es),
  Ik ben de moeder van Koen Weustink. Onze zoon zwemt erg graag, we wonen in Portugal en nu probeer ik zijn tijden eens te vergelijken met andere kinderen en na wat zoeken op Google kwam ik op deze site terecht, maar nu kom ik niet verder want tja je moet wel lid zijn geloof ik. Hierbij stuur ik een link, waar zijn tijden op staan. Misschien weten jullie hoe ik eens verder kan kijken. Bestaat er zoiets als van elk land, van elke leeftijdsgroep een recordtijd?
  Met vriendelijke groet,
  Jet Spanjersberg
  http://www.swimrankings.net/index.php?page=athleteDetail&athleteId=16573065

  Reply

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.