Mini Polotoernooi Sassenheim

24 maart 20110

Afgelopen zondag 20 maart alweer het 7e mini toernooi van Sassenheim! Met bijna 70 kinderen / 13 teams niet het drukste toernooi, maar wel heel gezellig! Een speciaal welkom aan het team van Noordwijk die deze keer haar debuut maakte op het minitoernooi. De ene wedstrijd werd gewonnen de andere verloren;  zo waren alle teams aan elkaar gewaagd!
In het midden van het programma is er een grote groepsfoto van alle miniteams van de Kring Gouwe Rijnstreek genomen, te bewonderen op deze site.  Deze zonnige 20 maart werd met een officieel Sassenheim vaantje te herinnering afgesloten.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.