Nayadetoernooi 2011!!

15 maart 20110

Beste waterpoloërs,
De lente is weer begonnen en dat betekend dat de weer een stapje dichterbij is, net als het Nayadetoernooi. Dit jaar, na een jaartje overgeslagen te hebben, hopen we weer met een volle bak naar het Nayadetoernooi heen te gaan. Van vrijdag 24 t/m zondag 26 juni 2011 zal dit toernooi plaats gaan vinden. Het is één van de grootste waterpolotoernooien in Nederland en wil jij jezelf een waterpoloër noemen, dan MOET je dit toernooi op zijn minst een keer mee hebben gemaakt!

Dit jaar is het thema “Simply the Best 80’s & 90’s”, we gaan dus weer terug naar de tijd van Baywatch, Jiskefet, The A-Team, Flodder, Dirty Dancing, Pippi Langkous en natuurlijk Bassie & Adriaan !! Dus dit wordt weer een weergaloos spektakel van internationale allure, door er een groot feest van te bouwen.
De voorbereidingen in Eindhoven zijn al in volle gang, maar naast de twee dagen waterpoloën zou het Nayadetoernooi geen Nayadetoernooi zijn zonder: vrijdagavond een borrel met entertainment (en voor de meeste ook lekker stappen in Eindhoven!!), een koud buffet voor ontbijt en lunch, geweldige tournooishirts tegen een spotprijs, een uitstekende maaltijd op zaterdagavond en als grote klapper een knalfeest op zaterdagavond!
Dit jaar is het idee om weer 4 teams in te schrijven (als genoeg mensen zich aanmelden). Heren poule 1e-2e klasse Bond, Heren 1e-2e klasse district of kring, Herenjeugd, Dames 1e-2e klasse district en Dames Kringklasse. Wij willen zo snel mogelijk van je weten of je meegaat, zodat we de teams definitief in kunnen schrijven. Iedereen is welkom, voor iedereen zorgen we dan dat er een passend team is. Cas_van_Egmond@hotmail.com
De prijs voor dit geweldige weekend is ongeveer € 20,00 per persoon. Het toernooi inclusief het ontbijt, de lunches, de overnachtingen (je moet wel je tent en slaapzak meenemen), het avondeten op zaterdag en een kaartje voor het feest.
Voor alle ins en outs kun je kijken op de site van het Nayadetoernooi, waar op dit moment nog niet gigantisch veel op staat over het de commissie en de toernooi informatie, zie http://www.nayadetoernooi.nl/
Geef je snel op voor dit onvergetelijke weekend want het toernooi is altijd in no-time vol!!
Als je nog vragen hebt kun je mij altijd mailen of bellen.
Groet,
Namens de waterpolocommissie,
Cas van Egmond 0624637218

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.