Nieuwe sponsorkleding voor de zwemgroep

25 januari 20110

Afgelopen zondag werd de derde competitiewedstrijd gezwommen in Heemstede. ZVS heeft het bedrijf Ticket Team bereid gevonden de zwemmers te sponsoren met oranje shirtjes en donkerblauwe broekjes. Op zowel de broekjes en de shirtjes staat de naam van de zwemmer en ZV Sassenheim. Achterop het shirtje is het logo van Ticket Team geborduurd. Met de nieuwe gesponsorde kleding van Ticket Team viel ZV Sassenheim goed op in het zwembad van Heemstede. De zwemmers zijn heel blij met de nieuwe kleding! Zie de foto’s voor een indruk van de nieuwe kleding.
In de krant de Teylinger van 20 januari en op www.deteyding.nl staat de groepsfoto ook samen met een stuk tekst over de wedstrijd zelf.
[nggallery id=35]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.