Nu al 4 medailles op NK Masters in Heereveen!

21 januari 20110

Van morgen zijn in alle vroegte Frank van Nobelen en Heidi van Stein vertrokken naar Heereveen om daar dit weekend deel te nemen aan het NK Masters. En nu al met resultaat. Zojuist komen de berichten door dat Heidi Nederlands Kampioen is geworden op 200 Borscrawl! Frank ging eerder op de middag van start op de 200 vlinder en won daar een 2e plek. Zojuist hebben beide een zilveren plak weten te winnen op de 200 meter rug!
Het gaat dus goed daar in Heereveen! De afgelopen maanden hebben Frank en Heidi niet 1, maar 3 keer in de week getraind en het resultaat mag er nu wezen. Komend weekend komen zij nog op diverse afstanden in actie.  Wil je het zelf volgen? Klik hier: http://livetiming.knzb.nl/onmk11kb/

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.