Brevetzwemmen als een groot sprintfestijn

2 juni 20240

Het brevetzwemmen werd afgelopen dinsdag 28 mei bij Zwemvereniging Sassenheim georganiseerd.

Het was één groot sprintfestijn. Van elke slag kon de 25, 50 en 100 meter gezwommen worden. Halverwege de avond was er een leuke onderbreking met de familie-estafette. Dit is een ludieke estafette die samengesteld kon worden met ouders, broers, zussen, vrienden, tantes, opa’s, teamgenoten etc. De Molletjes, De Chloortjes, Team Buijsse, De Flippers en The Brownies streden voor de winst. Na een lastige berekening werd bekend dat The Brownies gewonnen hadden en met de badmuts vol lekkers naar huis gingen. Gefeliciteerd! Superleuk ook dat de andere teams meededen. Het brevetzwemmen was zeker geslaagd!

brevetzwemmen

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.