Minioren Clubmeet

11 november 20190

Op zondag 10 november 2019 was het dan zover; de 1e Minioren Clubmeet! Van ZV Sassenheim stonden 15 enthousiaste zwemmers en 2 al even enthousiaste coaches te trappelen om in Gouda aan de start te verschijnen.

Het thema voor deze editie was ‘De Olympische Spelen’. Veel teams hadden hier op de een of andere manier gehoor aan gegeven. Dit kon zijn doordat zij de olympische vlam bij zich hadden of een mooi spandoek met olympische ringen erop hadden gemaakt. Er was zelfs een olympische judoka in het zwembad! 😉 Team ZVS was voor 1 dag omgedoopt tot #TeamNL. De zwemmers en coaches droegen (bijna) allemaal een oranje shirt. Niet zo moeilijk, wanner dat toevallig net de kleur van het ZVS-tenue is 😉. Verder hadden de zwemmers hun best gedaan om een extra oranje accessoire mee te nemen. En de zwemmers werden voor de rondgang al door de coaches beloond met een prachtige gouden (chocolade)medaille! En om het helemaal af te maken, had het team de Nederlandse vlag met ‘#TeamNL’ erop bij zich.

Na de voorstelronde mocht er gezwommen worden. Op zondag alleen al verschenen er 16 teams aan de start, maar met de zaterdag erbij kwam het totaal op 32 teams! De concurrentie was hoog en de zwemmers van ZVS hebben gestreden voor wat ze waard waren! Logisch dat er dan ook veel PR’s werden gezwommen. Helaas waren er ook enkele diskwalificaties te betreuren, met name voor valse starts. Dat toont wel aan hoe scherp de zwemmers waren om voor de winst te gaan!

Al hun inspanning heeft geleid tot een 15e plaats in het klassement, in de middenmoot dus daar kan het team best trots op terug kijken! Bovenal was het een gelsaagde en sportieve middag!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.