Inschrijving Sassenheim City Swim is geopend!

21 juli 20180

Beste leden,

Voor de 3de keer organiseren Duikvereniging Het Onderwaterbos en Zwemvereniging Sassenheim de Sassenheim City Swim. Een gezellige zwemtocht door het open water van Sassenheim. De inschrijving voor 2018 is vanaf nu geopend.

Schrijf je dus nu in voor de 700 en/of de 3.000 meter. Inschrijven kan van 8 tot 88 jaar. Zwemmers jonger dan 12 jaar moeten begeleid worden door een volwassen deelnemer die meezwemt.  De inschrijving is geopend tot en met 21 augustus. Let op, vol=vol.

Inschrijven voor de 700 meter
Inschrijven voor de 3.000 meter

Nieuw dit jaar is dat de inschrijving €5,50 per persoon kost. Deze opbrengsten gebruiken we voor het dekken van de kosten van de verkeersregelaars, EHBO-post en andere zaken. Na betaling is je inschrijving definitief.

Parcours en schema 700 meter
De zwemtocht start in het oude zwembad van Sassenheim. Je zwemt naar Brasserie Hemels aan het Voorhavenkwartier. De jonge deelnemers krijgen aan het eind van de tocht een medaille. We verzamelen om 10:30 uur op het Voorhavenkwartier in Sassenheim. Om 10:45 wandelen we naar het Oude Zwembad onder begeleiding van verkeersregelaars. Daar krijg je een genummerde zwemcap uitgereikt en om 11:00 uur start de tocht.

Parcours en schema 3.000 meter
De zwemtocht start in het centrum van Sassenheim. Je zwemt via de Sassenheimer Vaart, de Hellegatspolder en het oude zwembad terug naar het centrum. We verzamelen om 11:30 uur op het Voorhavenkwartier in Sassenheim. Daar krijg je een genummerde zwemcap uitgereikt en om 12:00 uur start de tocht.

Deelnemers worden feestelijk onthaald door familie, vrienden en de bewoners van Sassenheim. Als je al een keer eerder mee hebt gezwommen weet je hoe gezellig het is! Aan de finish wacht een warme beker bouillon en is er omkleedgelegenheid.

Veiligheid
Je zwemt onder begeleiding van de organisatie. Hoogheemraadschap Rijnland heeft dan al diverse malen het zwemwater bemonsterd en ook de waterpolitie houdt een oogje in het zeil. Zo zie je, veiligheid voorop.

Zwem jij beide afstanden?
Ben jij begeleider van een kind op de 700 meter maar zwem jij ook de 3.000 meter? Jij hoeft voor jezelf maar 1 ticket te betalen. Koop alleen een ticket voor de 700 meter en stuur een e-mail naar sassenheimcityswim@gmail.com dat je ook de 3.000 wilt zwemmen. Wij zorgen dat je ook op die lijst komt.

Meer informatie
Meer informatie en foto’s van de voorgaande edities vind je op de facebookpagina @SassenheimCitySwim. Heb je een specifieke vraag, neem dan contact op via sassenheimcityswim@gmail.com.

Deelname geschiedt op eigen risico en de organisatie vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid.

Foto’s
Het is mogelijk dat er gedurende het evenement foto’s of video’s gemaakt worden van jou of jouw kind. Deze kunnen worden gebruikt voor publicitaire doeleinden. Wij gaan er van uit dat je akkoord gaat met publicatie, tenzij je voorafgaand aan het evenement schriftelijk bezwaar aangetekend hebt, onder vermelding van je naam en zwemafstand.

De Sassenheim City Swim wordt mede mogelijk gemaakt door het Jacoba van Beierenfonds Teylingen

Zien we jou terug op zondag 26 augustus? Wij hopen het in ieder geval wel!

Sassenheim City Swim

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.