Familie estafette 2018

30 mei 20180

Tijdens de pauze van het brevetzwemmen op 29 mei jl. zijn 6 teams te water gegaan voor de jaarlijkse Familie estafette.

In een spannende 4 x 25 meter vrije slag (in de ruimste zin van het woord) zwommen de deelnemers hun afstand. Veel van de zwemmers, van heel jong tot ruim de Masters-leeftijd, waren uitgedost. We zagen zwemmers van Team Stofwisseltour Emma in wielerkleding, inclusief helm; Team de Pannies droeg o.a. felgekleurde pruiken. Team de Bruin en Koot had zich de taak gesteld met een vuvuzela te zwemmen en tegelijk te blazen….. Team Bader had veruit de jongste deelnemers, Wess is net in het bezit van zijn A-diploma en Floor zwom, als een jong eendje, mee op de rug van papa. Team de Nobels was er natuurlijk op gebrand als eerste te eindigen, maar vooraf was al verteld dat het niet alleen ging om de snelste tijd. In Team de Vossenlol zagen we een van de officials, in zijn officiële kleding, de 25 meter zwemmen en aansluitend weer verder gaan met klokken.

Na langdurig beraad en het maken van afwegingen werd Team Bader als winnaar uitgeroepen. Een grote spek en een toegangskaartje tot de Wasbeek werden aan de 4 deelnemers overhandigd. Voor de overige deelnemers was er de roem en applaus/dank voor het plezier dat iedereen had.
Baan 1: Team Bader (Floor en papa, Elize, Wess en Ruud)
Baan 2: Team de Pannies (René, Gijs, Cecilia en Johan)
Baan 3: Team Nobels (Frank, Luc, Jens en Niels)
Baan 4: Team Vossenlol (Collin, Oscar, Tim en Mark)
Baan 5: Team de Bruin en Koot (Paul, Marianne, Henk en Eric)
Baan 6: Team Stofwisseltour/ Team Emma (Sam, Wesley, Jochem en Rianne).
Dank aan de teams en graag tot volgend jaar!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.