ZPB H&L productions Dames 3 – Sassenheim Dames 1

27 maart 20180
Afgelopen zaterdag 24 maart gingen we weer met drie volle auto’s en goede moed naar Barendrecht. Op naar een wedstrijd tegen de nummer 2: ZPB H&L Productions Dames 3. Tijdens de vorige wedstrijd tegen ZPB wisten we mooi te winnen met een eindstand van 8-3. Zou ons dat weer gaan lukken??

We gingen fanatiek van start en na een halve minuut wist Yvonne te scoren. Een minuut later een tegen doelpunt, balen! Score 1-1. Met onze altijd fanatieke invaller Kim in ons midden weer een mooi doelpunt en de laatste minuut van het eerste partje maakte ook Rianne een mooi doelpunt. Hoppa, voor de rust 1-3 voor Sassenheim.

In het tweede partje meteen maar even laten weten wat we kunnen, dus Fleur wist te scoren. Daarna een keer op de middenlijn de bal afgepakt en weer een doelpunt van Fleur. Naomi dacht: Dit kan ik ook! Kreeg de bal voor haar neus en ramde deze zo in het doel. Score 1-6 voor Sassenheim. ZPB wilde toch even laten weten dat zij dit ook konden, dus voor 2-6. Twee keer een man meer meegekregen, maar helaas geen doelpunten uit weten te behalen.

In de derde periode ging ZPB toch voor de winst, tenminste dat dachten zij… Een tegendoelpunt vloog ons om de oren en daarna twee keer een man minder waaruit zij wisten te scoren. Score 5-6 voor Sassenheim. Op het eindsignaal van het derde partje kregen we een man meer.

Nina wist als geen ander hoe ze zo snel mogelijk die bal moest bemachtigen (om nog een man meer aanval op te zetten) en tactisch als Bart is werd er meteen een time-out ingepland. Even de koppen bij elkaar om winst te behalen uit deze man meer. Goed overpassen en ja hoor: een mooie bal richting Maaike, perfect gevangen en zo in het doel. Nog een doelpunt van de tegenpartij. Ondertussen een score van 6-7 voor Sassenheim.

Dit was nog spannend, maar om die spanning te doorbreken werd er nog gescoord door Maaike. Die wilde daarna zeker zijn van de winst en gooide de bal voor Rianne haar neus die op het eindsignaal de bal er nog in wist te gooien.

Eindstand: 6-9 voor Sassenheim.