D'elft dames 1 – Sassenheim dames 1

18 januari 20181

Na een heerlijke vakantie en de start van het nieuwe jaar, gingen we vol goede  moed richting Delft voor de eerste wedstrijd van 2018. Deze keer verzamelde we niet bij de Wasbeek maar bij Maaike. Na de wedstrijd stond er namelijk een heerlijke nieuwjaarsborrel op het programma, hiervoor moesten al ons overheerlijke hapjes koel worden gezet. Eenmaal in Delft aangekomen moesten de dames 2 van Sassem ook nog beginnen, dus konden we die nog even mooi aanmoedigen. Hierna was het onze beurt. 
Helaas was het Delft die het eerste doelpunt maakte, 1-0. Hier gingen wij natuurlijk niet mee akkoord en al snel gaf Yvonne een prachtige pass en tikte Rianne deze bal erin. Een erg mooie actie en een stand van 1-1! Delft wist hierna ook weer een doelpunt te maken. Niet snel daarna kregen wij een 5 meter mee. Het was Fleur die deze bal er natuurlijk in knalde. We sloten de periode af met 2-2. De wedstrijd ging weer verder en Patricia wist een mooi puntje te pakken. We stonden even voor met  2-3. Na een time-out van Delft werd de gelijkmaker weer gemaakt. Hiermee gingen we de derde periode in. Nu was het onze beurt voor een time-out en maakte Yvonne de 3-4. Deze wedstrijd liep erg gelijk op en niet veel later was het weer 4-4. We kwamen weer terug met een prachtig doelpunt van Maaike. Helaas wist ook Delft weer een puntje te maken. Weer gelijkspel, 5-5. Ook voor Bart op de kant was het natuurlijk erg spannend en dat liep voor de verandering weer uit op een gele kaart. Een gele kaart betekend taart, maar Bart heeft geluk dat we goede voornemens hebben, dus zagen we het deze keer door de vingers. We sloten het 3e partje af met 5-5. Het scorebord was helaas kapot waardoor we de hele wedstijd al geen tijd konden zien en dus ook geen scoren. In rust tussen het 3e en 4e partje waren we dus helemaal niet zo zeker van de stand. Wel wisten we dat de wedstrijd erg gelijk op ging en dat we dit laatste partje ook moesten knallen. Het laatste partje ging van start. Halverwege het partje wist Maaike weer een mooi doelpunt te maken. 5-6, wat eigenlijk alleen de jurytafel zeker wist. De laatste aanval voor Delft werd ingezet met een time-out. Bart zetten ons op scherp, die bal mocht er absoluut niet in. Wel een schot, maar tegen de armen van Britt. Het eindsignaal klonk en toen werd het officieel bevestigd een winst voor Sassem met 5-6! YES, met 3 punten op zak weer terug naar huis en onze buikjes vullen met de heerlijke hapjes. Het was een geslaagde avond.
 
 
 
 

Eén reactie

  • Bert Jonkman

    19 januari 2018 at 14:53

    Foei Bart. Geen clementie voor de taart anders ben ik wel de vrijwilliger om de taart op te eten.
    Dames leuk om jullie teksten te lezen.

    Reply

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.