Sassenheim dames 1 – ZPB H&L Productions Dames 3

30 november 20170

Zondagavond 26 november: Een spannende wedstrijd voor de boeg, of was die niet zo spannend? ZPB, de nummer 1… Misschien hoeven we ons niet zo druk te maken, want ze zijn vast te sterk voor ons… Al die twijfels voor de wedstrijd werden weggenomen door het voorpraatje van de coach, want wij zouden hen wel eens laten zien dat we niet zomaar te verslaan zijn. Afspraken werden met elkaar gemaakt om op volle kracht het water in te gaan en de nummer 1 eens te laten zien wat wij kunnen. Daarnaast onze Pupil van de week Sacha die ons met haar enthousiasme liet weten dat wij dit wel konden winnen!
De eerste helft werden we meteen even wakker geschud door een doelpunt van ZPB na 36 seconden. Ohoh, daar gaan we al.. Toen kregen we een man meer, maar helaas lukte het niet om daaruit te scoren. Maaike maakte na bijna 3 minuten een mooi doelpunt om zo gelijk te komen staan, 1-1.
Na hard werken van Yvonne, kregen we dan eindelijk een strafworp mee en scoorde Mieke deze mooi in de lage rechter hoek. Weer een man meer en toen tijd voor een time-out. Even de neuzen dezelfde kant op en focus op scoren. Helaas een misser van Fleur, door naar het volgende partje.

Al vrij snel weer een strafworp mee, en weer Mieke die deze erin knalde, dit keer aan de linkerkant. Door even niet op te letten, kregen we een doelpunt tegen wat de stand 3-2 maakte. Weer een man meer en nog een time-out, laatste kans (vwb de time-out dan) om nu wel dat doelpunt te maken. Mieke scoorde weer een mooi doelpunt! Na een man minder en een strafworp tegen, gelukkig geen tegen doelpunt. Patricia wist een prachtig doelpunt te maken vanaf de 10 meter, zo in de verre hoek, de keeper maakte geen schijn van kans! Nog een man minder, maar gelukkig geen tegendoelpunt en eindelijk tijd voor rust.
Na 34 seconden in het derde partje werd ZPB even op scherp gezet toen Nadieh een mooi doelpunt maakte. We kregen opnieuw een man meer en daaruit scoorde Fleur. Nog een strafworp mee en Mieke fluisterde richting Rianne: ‘Schiet jij maar’. De druk werd even opgevoerd bij Rianne, want deze moest natuurlijk geraakt worden. En inderdaad een prachtig doelpunt, stand 8-2. Helaas nog een tegendoelpunt wat de stand in partje drie op 8-3 zette.
In het laatste partje nog een man meer, een man minder en een time-out voor de tegenstander maar het mocht allemaal niet baten voor ZPB, want we sloten de wedstrijd mooi af met een winst van 8-3!!!
Met het super enthousiaste publiek, en topper van een Pupil van de Week Sacha en een tevreden coach (zonder op- of aanmerkingen bij het napraatje:)) hebben we een heerlijke zondagavond gehad!