Sassenheim Dames 1 – D’elft dames 1

30 oktober 20170

Daar gingen we weer na eventjes 2 weekjes rust konden we er weer met volle bak tegenaan. Deze keer mochten we spelen op een zondag tegen Delft, maar gelukkig wel in ons eigen zwembad. Ze stonden ergens onder aan zei Bart bij de bespreking waarop Britt gelijk antwoordde dat ze wel tegen alleen maar sterke tegenstanders gespeeld hebben. Niet dat we daardoor meer gingen stressen maar toch. Verder hadden we een pupil van de week in ons midden (Amy Duijnhoven). Moest wel goedkomen toch? Toen iedereen met aandacht had geluisterd naar Bart en bekomen was van de schrik van een muis die door het zwembad sprintte waren we klaar voor de wedstrijd!
Nina ging de bal halen in de 1e part en wat een topper, ze had hem gewoon. Goed nu nog doelpunten natuurlijk. De bal ging heen en weer en toen BAM! Een mooi doelpunt van Nina (1:57). Britt had een goede redding en Yvonne scoorde ook bijna maar de bal wilde verder er niet echt in. De 2e part, we hadden goede aanvallen alleen wilde de bal er weer niet in. Rianne schoot maar de bal zat net niet. Toen kwam Naomi door het midden zwemmen met de bal tot dat er ineens 2 verdedigers bovenop haar zwommen. Er kwam een 5 meter uit! Patricia ging schieten, 2-0 op de laatste seconde van de 2e part. Na een paar besproken punten van Bart gingen we vol voor de 3e part, want winnen moesten we. Nadieh ging de bal halen, het scheelde heel erg weinig of ze had de bal, toch iets langere armen krijgen dus :). Sassenheim was sterk en Britt was goed aan het keepen maar die bal in het doel krijgen was toch nog een dingetje, (sorry Bart). Patricia had een hele mooie kans en stifte bijna de bal over de keeper heen, helaas net niet. Naomi zwom weer in maar er werd weer over haar heen gezwommen en zo kregen wij een man-meer. Bart vroeg een time-out aan. Deze moesten en zouden we er in schieten, helaas lukte dit niet. Later in de 4e part had Mieke nog een mooi schot en zat de bal bijna in het doel. Vlak daarna Rianne ook maar die schoot helaas de bal op de lat. Oké, Maaike dan.. ze pakte de bal op, helaas weer net niet. De 4e part, we moesten dit wel volhouden want we waren duidelijk de betere ploeg. Er ging alleen iets mis, blauw scoorde 2 keer snel achter elkaar (2-2). Dat was niet de bedoeling. Rianne dacht precies hetzelfde denk ik, want 2 keer maakte ze 2 mooie doelpunten met een hele mooie assist van Fleur. Isa heeft in het laatste part ook nog haar debuut gemaakt in Dames! Uiteindelijk dus 4-2 gewonnen. Amy bedankt voor de support en Isa bedankt voor het invallen. Iedereen heeft een fantastische wedstrijd gespeeld, en dat dat op de zondag:) Wat een toppers! Op naar de volgende wedstrijd, dan mogen we tegen Aquadraat, zullen we die ook verslaan? Dat lees je volgende week… 🙂
Naomi

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.