NieMo-Van Vliet dames 1 – Sassenheim dames 1 in Nieuwerkerk a/d IJssel

9 oktober 20170

Daar gaan we weer, dit keer naar Niemo in Nieuwerkerk aan de IJssel. Een nieuwe tegenstander voor ons, dus erg spannend. Na onze standaard warming-up waren we er klaar voor. Om even terug te komen op onze warming-up die voor elke wedstrijd wordt gedaan, hierbij zijn wij fanatiek aan het sprinten, knieën heffen, en hakken billen met z’n allen. Nadat onze captain heeft afgeteld springen we de lucht en roepen we OEH! Hoe gelijker en harder de OEH, hoe gelukkiger wij daarvan worden 😉

Het was tijd om te beginnen en te ontdekken hoe Niemo speelt. Na 25 seconde was Niemo al doorgebroken en stonden wij met 1-0 achter. Onze coach Bart werd erg fanatiek en kreeg daardoor in de eerste periode al een gele kaart, dat is een traktatie voor ons. 😉 De wedstrijd ging door en het eerste partje eindigde we met 2-0 achterstand. We begonnen vol goede moed aan de 2e periode. Na de aanvraag van een time-out, wist Mieke ons eerste doelpunt te maken, 2-1. Dit stond Niemo niet toe en we sloten de 2e periode met 3-1 af. In de derde periode krijgen we een strafworp mee, maar de keeper wist haar doel leeg te houden. Vanuit een man minder wordt de 4-1 gescoord voor Niemo. u20’s vliegen ons om de oren en ook uit de volgende man minder wordt 

er gescoord. 5-1 en nog 1 periode te gaan. Na  een u20 voor Niemo en een time-out van ons werd het de andere coach ook heet onder de voeten. De coach kreeg rood en mocht de zwemzaal verlaten. Helaas laat Niemo zich niet kennen en maakt de 6-1. Met nog een halve minuut op de klok maakt Rianne het mooiste doelpunt van de wedstrijd. De wedstrijd wordt afgesloten met 6-2. Helaas de eerste wedstrijd van het seizoen verloren. Nu even een kleine break van de herfstvakantie, maar daarna gaan we er weer volle bak voor.
Britt
 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.