Badmutsen, zwembrillen en zoomers

17 september 20170

Inmiddels zijn we alweer drie weken aan het trainen in het nieuwe seizoen. We hebben afscheid moeten nemen van een aantal trainers, maar ook nieuwe trainers welkom mogen heten. Met alle trainers van dit seizoen hebben we het doel om zoveel mogelijk zwemmers met de juiste materialen naar het zwembad te krijgen. Een badpak en zwembroek wordt eigenlijk altijd meegenomen, maar een badmuts en een bril is een groter struikelblok. Een badmuts houdt de haren goed uit het gezicht, maar ook bij jongens scheelt het aanzienlijk in snelheid en ligging als je een badmuts draagt. Met een brilletje kun je veel beter onderwater zien en daardoor de zwemtechniek beter uitvoeren. De wereldkampioenen van tegenwoordig dragen ook allemaal een badmuts en bril. Waarom zouden wij dit dan niet doen?

Ook willen we graag dat alle zwemmers van groep 1 en 2 zoomers aanschaffen, zodat we nog specifieker kunnen trainen. Zoomers kunnen gekocht worden bij een sportwinkel in het dorp, bij de Decathlon of op internet. Ook op marktplaats komen regelmatig tweedehandse zoomers voorbij.
Op de foto: Anouk, Sophie, Wesley en Gijs. Zij dragen bij elke zwemtraining hun badmuts en bril, zodat ze goed kunnen trainen.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.