Uitslagen recreantenwedstrijd 18-06-2017

20 juni 20170

De laatste wedstrijd in de recreantencompetitie werd in het Vijfmeibad te Leiden georganiseerd. Het was vaderdag, een prachtige zomerdag en toch stonden er 13 enthousiaste zwemmers aan de start. Onze tegenstanders waren de zwemmers van ZV Noordwijkerhout, LZ 1886 uit Leiden en de Watervogels uit Bergschenhoek. Aan het (bijna) einde van het seizoen toonden alle zwemmers wat is geleerd over techniek van de start, zwemslagen en keerpunten. Inzet was plezier hebben en een PR zwemmen. En natuurlijk ging iedereen voor een medaille.
Er zijn er maar liefst 23 behaald!
De resultaten staan hieronder. Gefeliciteerd met de medailles en /of PR’s.
Uitslagen recreantenwedstrijd 18-06-2017

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.