Uitslagen B4kamp 14-05-2017

18 mei 20170

Op moederdag werd de laatste B4kamp wedstrijd georganiseerd in Bergschenhoek en dat is altijd ene feestje. Want in Bergschenhoek hebben ze een zwembad waarbij de tijden geklokt worden met elektronische tijdwaarneming. Als je hebt aangetikt, kun je dus meteen zien hoe snel je hebt gezwommen. Ook kunnen anderen zien hoe snel je reactietijd is bij de start. Allemaal leuke extra’s om zo’n wedstrijd bijzonder te maken.

We waren met een ploeg met ervaren wedstrijdzwemmers en wat minder ervaren wedstrijdzwemmers. Voor sommige onder ons was het de eerste echte zwemwedstrijd! Ondanks de mindere ervaring zwommen ook deze zwemmers mooie resultaten. Veel persoonlijke records, veel medailles en een paar diskwalificaties. Maar alleen op de rugcrawl, welke moeilijke keerpunten kent.

Uitslagen B4kamp 14-05-2017

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.