Uitslagen recreantenwedstrijd 05-02-2017

7 februari 20170

De tweede wedstrijd in de recreantencompetitie werd in onze eigen bad georganiseerd;  er werd gezwommen tegen zwemmers van ZV Noordwijkerhout, LZ 1886 uit Leiden, BZ&PC uit Bodegraven en de Watervogels uit Bergschenhoek.
Voor veel zwemmers was het de eerste keer dat ze, na de Clubkampioenschappen, aan een wedstrijd mee deden.  Hetgeen in de trainingen is geleerd over techniek van de zwemslagen en keerpunten werd nu in de wedstrijd in de praktijk gebracht, met een mooi resultaat.
Er werden veel medailles behaald en natuurlijk waren er persoonlijke records. Gefeliciteerd met de mooie prestaties.
Uitslagen recreantenwedstrijd 05-02-2017

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.