Uitslagen Minioren Clubmeet 20-11-2016

1 december 20161

img_0673Zondag 20 november stond er weer de jaarlijkse Minioren Clubmeet op het programma. 15 zwemmers van Sassenheim namen het op tegen in totaal 17 andere teams. Bij de Minioren Clubmeet is altijd een thema en dit jaar was dat piraten en zeemeerminnen. Een aantal ouders zijn flink in de weer geweest om onze groep er leuk uit te laten zien. In onze verkleedspullen begonnen we een ererondje rondom het zwembad. Het team dat het best verkleed was kon een originaliteitsprijs winnen. Na deze verkleedpartij begon de wedstrijd met een estafette. Tim, Luca, Lucas en Abby mochten deze wedstrijd openen.  

Hierna volgden de persoonlijke nummers waar een flink aantal mooie persoonlijke records gezwommen werden. Sophie, Ariënne en Jasper behaalden ook nog eens een mooie medaille. De wedstrijd werd ook weer afgesloten met twee estafettes. 
Hierna begon het lange wachten op de uitslag. Maar met onze 15 topzwemmertjes zijn we op een mooie 10e plaats geëindigd! 
Uitslagen Minioren Clubmeet 20-11-2016
Eindstand Minioren Clubmeet

Eén reactie

  • Elize

    1 december 2016 at 14:05

    Goed zo!! En ook de originaliteitsprijs gewonnen??

    Reply

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.