Uitslagen recreantenwedstrijd 20-11-2016

23 november 20160

De eerste recreantenwedstrijd van het nieuwe seizoen werd in Bergschenhoek georganiseerd; er werd gezwommen tegen zwemmers van ZV Noordwijkerhout, LZ 1886 uit Leiden en de Watervogels uit Bergschenhoek (de organisator). Een kleine maar enthousiaste groep, was onder leiding van Pascal Spaan en Marc Vos, afgereisd naar Bergschenhoek. De wedstrijd was weer spannend. Voor Georgia was het zelfs de eerste keer dat ze met een wedstrijd mee deed. Hetgeen in de trainingen is geleerd over techniek van de zwemslagen en keerpunten werd nu in de wedstrijd in de praktijk gebracht. Er werden maar liefst 11 medailles behaald en natuurlijk waren er persoonlijke records. Gefeliciteerd met de mooie prestaties.
Uitslagen recreantenwedstrijd 20-11-2016

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.