Sassenheim City Swim

14 augustus 20160

Na het succes van de historische zwemtocht van Oud naar Nieuw organiseren we dit jaar samen met Duikvereniging Onderwaterbos de

Sassenheim City Swim
voor leden van Duikvereniging Onderwaterbos en Zwemvereniging Sassenheim
Wat?

Op zondag 28 augustus ligt er een zwemparcours klaar van ruim 700 meter buitenwater (zie bijlage).

  • De start is om 13:00 uur in het Oude Zwembad van Sassenheim
  • De finish is op het Voorhavenkwartier in hartje Sassenheim.

Vanaf 12:00 uur ontvangen we je graag bij de finish (op het Voorhavenkwartier) waarna we rond 12.30 als warming-up lopen naar de start. Daar volgt een briefing en daarna zwem je met een naar wij hopen grote groep vanaf het Oude Zwembad Sassenheim in. Het te zwemmen parcours is circa 700m lang. De organisatie zorgt ervoor dat je kleding weer van de start bij de finish beland. Bij de finish wacht een kop hete soep en gelegenheid om je af te spoelen en om te kleden.

Voor napraten is volop gelegenheid op de jaarlijkse biermarkt.

Wie?

Leden van beide verenigingen kunnen zich opgeven om mee te doen. We kunnen dit alleen organiseren als besloten evenement, dat houdt in dat deelname exclusief is voor leden van beide verenigingen.

Aanmelden

Opgeven om mee te zwemmen doe je door een mail te sturen naar bestuur@zvsassenheim.nl. Inschrijven kan tot uiterlijk dinsdag 23 augustus. Deelnemen doe je geheel op eigen risico.

Waterkwaliteit

Voor de waterkwaliteit baseren we ons op de metingen van het Waterschap, genomen op water dat in verbinding staat met ons zwemwater. De waterkwaliteit is hiermee niet volledig gegarandeerd, maar er zijn ook geen signalen die anders aangeven. Door de duikvereniging wordt de zaterdag voorafgaand aan de zwemtocht het zwemwater gecontroleerd op obstakels.

Doe jij mee?

Na het plezier dat we beleefd hebben met de zwemtocht van Oud naar Nieuw hopen wij dat jullie enthousiast zijn om deel te nemen aan de eerste Sassenheim City Swim. De afstand kan geen excuus meer zijn! Na sluiting van de inschrijftermijn ontvangen alle deelnemers een bevestiging van inschrijving met nadere details over de tocht.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.