Uitslagen recreantenwedstrijd 05-06-2016

11 juni 20160

Deze laatste wedstrijd van het seizoen werd in Leiden georganiseerd; naast deelname door onze ploeg waren er zwemmers van de Columbiaan uit Voorhout, ZV Noordwijkerhout, LZ 1886 uit Leiden en de Watervogels uit Bergschenhoek.
Het waren weer spannende wedstrijden. Hetgeen in de trainingen is geleerd over techniek van de zwemslagen en keerpunten werd nu in de wedstrijd in de praktijk gebracht. Amber en Dilana moesten voor de eerste keer 50 meter vlinderslag zwemmen. Dat ging ze goed af.
Er werden door onze zwemmers 14 medailles behaald en natuurlijk waren er persoonlijke records. Zie de bijlage voor de resultaten.
Uitslagen recreantenwedstrijd 05-06-2016

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.