Uitslagen miniorenwedstrijd 23-04-2016

24 april 20160

Afgelopen zaterdag was de laatste miniorenwedstrijd van dit seizoen. Een groepje van zeven kinderen deed mee aan de wedstrijd in Den Haag. Na files van onder andere de bloemencorso kwamen de laatste twee meiden precies 5 minuten voor de wedstrijd binnen en mochten ze gelijk in de eerste serie starten. Ondanks het gehaast en het niet inzwemmen zwommen ze allebei een mooie persoonlijk record. In totaal zijn er op de 13 gezwommen afstanden 9 persoonlijke records gezwommen en een aantal afstanden werden voor het eerst gezwommen. Goede prestaties dus! Op naar een nieuw seizoen!
Uitslagen miniorenwedstrijd 23-04-2016

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.