Uitslagen miniorenwedstrijd 12-03-2016

20 maart 20160

Vorige week was al weer de vierde miniorenwedstrijd van het seizoen. In de wedstrijd moesten de zwemmers tot het uiterste gaan om hun goede tijden neer te zetten of hun oude tijden te verbeteren. We waren deze keer met een kleine groep van maar 5 personen uit 3 families. Maar deze zwemmers hebben zeker resultaten geboekt. Zo zijn er een paar goede PR’s gezwommen en is er zelfs nog een medaille behaald op dit sterke deelnemersveld. Al met al een succesvolle wedstrijd.
[download id=”437″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.