Mini waterpolotoernooi zondag 6 maart

14 maart 20160

Afgelopen zondag 6 maart was het aan Zwemvereniging Sassenheim de beurt om een spetterend mini toernooi te organiseren. Om 16.00 uur kwamen er 69 kinderen in 13 verschillende teams aanlopen om zich voor te bereiden op de wedstrijden. Met veel plezier werden er veel wedstrijden gespeeld in twee uur tijd. Alle kinderen hebben keihard hun best gedaan om te strijden voor de winst. De ene wedstrijd werd gewonnen en de andere verloren: zo waren alle teams aan elkaar gewaagd!
Het was een gezellige en sportieve middag en alles liep als een trein. Aan het einde van de middag kregen alle deelnemers een vaantje mee naar huis. Namens Zwemvereniging Sassenheim, allemaal bedankt voor jullie enthousiasme! Dat geldt voor zowel de deelnemers, begeleiders en coaches en alle hulp van de vrijwilligers. Met elkaar is deze middag zo’n succes geworden!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.