Zwemgroep 2 geniet van laatste training voor de vakantie

19 december 20150

Foto 15-12-15 18 27 21Afgelopen dinsdag was de laatste training voor groep 2 voor de vakantie. Reden genoeg voor een leuk spel. Een groot ganzenbordspel werd gespeeld door zes verschillende teams, begeleid door een trainer. Het doel was om met je team zo snel mogelijk op het vakje 63 te komen. Op elk vakje moesten de teams een opdracht uitvoeren. Deze opdrachten bestonden uit bijvoorbeeld een aantal banen zwemmen, keerpunten oefenen, een puzzel oplossen of de teamleider in het water duwen! Ook de organisator Davy werd het water ingeduwd toen een team op vakje 62 terecht kwam.

Iedereen ging voor de winst, maar hadden vooral veel plezier. De laatste opdracht werd ook met veel enthousiasme uitgevoerd: Met een bommetje gingen alle zwemmers goed de vakantie in! Groep 1 vond het er zo leuk uitzien dat ze het spel dunnetjes hebben overgedaan.
Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een sportief 2016!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.